ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΞΕΝΙΑ -

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΞΕΝΙΑ

Διεύθυνση - ΣΥΛΛΟΓΟΙ Διεύθυνση: ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 32 Τ.Κ. - ΣΥΛΛΟΓΟΙ Τ.Κ.: 24100
Περιοχή - ΣΥΛΛΟΓΟΙ Περιοχή: Καλαμάτα Κατηγορία - ΣΥΛΛΟΓΟΙ Κατηγορία: ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Τηλέφωνο - ΣΥΛΛΟΓΟΙ Τηλέφωνο: 2721093903 Fax - ΣΥΛΛΟΓΟΙ Fax: -
Κινητό - ΣΥΛΛΟΓΟΙ Κινητό: 6972002366 E-mail - ΣΥΛΛΟΓΟΙ E-mail: xeniadancekal@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΣΥΛΛΟΓΟΙ Υπεύθυνος: Κα ΓΕΩΡΓΑΡΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΣΥΛΛΟΓΟΙ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΣΥΛΛΟΓΟΙ Ιστοσελίδα:
Σύλλογος αθλητικού χορού Ξενία  Καλαμάτα. Διδάσκονται Ευρωπαϊκοί και λάτιν χοροί, παραδοσιακοί και λαϊκοί χοροί,  Λειτουργούν τμήματα TUMBAO!!! ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: TANGO ARGENTINO & SALSA Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό τη διατήρηση, ανάπτυξη και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και τη διάδοση και καλλιέργεια των παραδοσιακών χορών και της μουσικής, καθώς επίσης και η ανάπτυξη των δεσμών, η διάδοση του πνεύματος αλληλεγγύης και η καλλιέργεια των σχ...
Επισκέπτες: 15027

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΞΕΝΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΞΕΝΙΑ

Σύλλογος αθλητικού χορού Ξενία  Καλαμάτα. Διδάσκονται Ευρωπαϊκοί και λάτιν χοροί, παραδοσιακοί και λαϊκοί χοροί, 

Λειτουργούν τμήματα TUMBAO!!!

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: TANGO ARGENTINO & SALSA

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό τη διατήρηση, ανάπτυξη και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και τη διάδοση και καλλιέργεια των παραδοσιακών χορών και της μουσικής, καθώς επίσης και η ανάπτυξη των δεσμών, η διάδοση του πνεύματος αλληλεγγύης και η καλλιέργεια των σχέσεων, τόσο μεταξύ των μελών του συλλόγου, όσο και με άλλους χορευτικούς – εκπολιτιστικούς συλλόγους.

Στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του, ο παραπάνω σύλλογος έχει παρουσιάσει αξιόλογο έργο και προσφορά που ξεπερνά συχνά τα γεωγραφικά όρια του νομού μας. Πάνω από 200 χορευτές μικροί και μεγάλοι, συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις του. Από τις σπουδαιότερες εκδηλώσεις μας αξίζουν να σημειωθούν:

·         Η συμμετοχή του συλλόγου στην Προολυμπιάδα και στην 1η Ολυμπιάδα χορού που διοργανώθηκαν στην Αθήνα.

·         Η συμμετοχή σε Φεστιβάλ χορού που πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία.

·         Η συμμετοχή σε φεστιβάλ χορού στη Βασιλεία της Ελβετίας, στη Βουδαπέστη και στην Κωνσταντινούπολη.

·         Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή του συλλόγου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και σε διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας και ο Δήμος Καλαμάτας.

·         Η συμμετοχή σε πολιτιστικές ανταλλαγές με χορευτικές ομάδες άλλων περιοχών της Ελλάδας όπως Πάρο, Σαντορίνη, Ναύπλιο, Αθήνα, Τρίπολη, Σπάρτη, Σκόπελο, Παραμυθιά Ηγουμενίσας κ.λ.π.

·         Συμμετοχή στην εκπομπή της ΕΤ3 «Κυριακή στο χωριό» που γυρίστηκε στην Πολιανή Μεσσηνίας το 2010, καθώς και στην τελευταία πανηγυρική εκπομπή της χρονιάς εκείνης, στις Μπενίτσες της Κέρκυρας, στην οποία συμμετείχαν 1.500 άτομα από 30 περιοχές της Ελλάδας.